Verblijf op Texel

Uniek op Texel!

De Zilvermeeuw bevindt zich op één van de mooiste plekjes van Texel, omringd door natuurgebieden met het strand op steenworp afstand en Ecomare om de hoek. U bent de enige groep die in De Zilvermeeuw verblijft en heeft de keuze om zelf voor uw maaltijden te zorgen of dit aan ons uit te besteden. Rondom de accommodatie ligt een groot buitenterrein met voetbalveld, voleybalveld, basketbalnet en diverse buitenspelen. En als de zon schijnt zit u heerlijk uit de wind op onze beschutte terras. Maak er een leuk uitje van met uw school, familie, bedrijf of vereniging!

Verzorging

Groepen kunnen bij 'De Zilvermeeuw' verblijven op basis van volpension of zelfverzorging. Bij volpension bereidt een ieder zijn eigen lunchpakket tijdens het ontbijt. Het avondeten bestaat uit een 3 gangen diner. Scholen verblijven in principe altijd op basis van volledige verzorging. In de weekenden is het ook mogelijk om een verblijf op basis van zelfverzorging te boeken, u heeft dan de keuken tot uw beschikking. Beddengoed ( slaapzak, onderlaken en kussensloop) dient men zelf mee te nemen. U heeft in De Zilvermeeuw beschikking over gratis internet!

Arrangementen

U kunt in 'De Zilvermeeuw' verblijven met groepen vanaf 45 personen. In het laagseizoen of last-minute is het ook mogelijk met kleinere groepen in 'De Zilvermeeuw' te verblijven. Wij beschikken over 95 slaapplaatsen, wilt u met meer personen komen dan werken wij nauw samen met verhuurders in de omgeving.. Neem ook even een kijkje bij onze arrangementen voor leuke Texel aanbiedingen.

Uw ideale onderkomen voor een schoolreisje naar Texel!